Stokke Steps

LEWIS, DAILY

Detta inlägg är inte sponsrat men jag måste få ge lite lovord till ett av mina favoritmärken när det kommer till barnprodukter, nämligen Stokke. Vi har ju som bekant Stokke Trailz som barnvagn till Lewis, vilket förövrigt är världens bästa barnvagn enligt mig, så jäkla praktisk & smart. Vilket är den röda tråden i all Stokkes produkter: SMART. Vi valde även att köpa Stokkes babysitter ”baby bouncer” istället för den klassiska Baby Björn & det har vi inte ångrat en enda gång. Den har ett mjukt gung & den har ett spädbarnsinlägg som man använder i början (som vi för övrigt tog ur förra veckan, gah min stora pojke 😭) så att de sitter stabilt redan när dom är som minst. Bäst av allt, Lewis ÄLSKAR sin baby bouncer.

Men nu till det absolut bästa: Stokke har nämligen en matstol som heter ”Steps”, denna stol är kompatibel med just babysittern baby bouncer, så när dom är så små att dom ännu inte kan sitta, så kan du sätta babysittern på stolen så att ditt barn sitter i samma höjd som sig själv. Perfekt när du t ex lagar mat, fixar, städar & givetvis: när du sitter vid matbordet. Visst är det smart? Jag sa ju det! Stokke gör bara smarta produkter! Vi skulle egentligen köpt den här stolen för längesedan, men det har inte blivit av, av någon anledning. Men Lewis har en otroligt generös mormor som hade köpt den i present till honom, så nu har vi äntligen en Stokke Steps här hemma.

När barnet sedan kan sitta själv så sätter du i en bygel (som vi inte köpt ännu) så att dom inte kan trilla ur stolen, sedan när dom är ännu större så tar du bort bygeln så blir det en helt vanlig stol. Detta innebär att den är användbar i flera år framöver. Det finns fler tillbehör till stolen, som t ex olika dynor & ett bord som man fäster på stolen. Detta kommer vi att införskaffa när Lewis blivit lite större. Men som sagt, detta inlägg är INTE sponsrat utan varje ord kommer direkt från hjärtat.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229