cray days

DAILY, MAT, MAT, MAT

oj vad dem senaste dagarna har varit cray cray. jag har börjat plugga så det är mycket nytt att ta in om vi säger så. ja alltså det är inget exklusivt på något sätt, utan jag pluggar några kurser som behövs för att komma in på den högskoleutbildningen som jag vill in på nästa höst. då jag vill in på ett miljövetenskapligt program så behövs mycket av dem där jätteenkla kurserna, ni vet fysik, biologi, kemi, matematik i alla dess former, ja, you name it. självklart inte jätteenkla, det var ett skämt för er som inte förstod det. jag kommer få plugga som ett djur. jag körde bara matematik a på gymnasiet (eller matematik 1 som det heter nu) mer motivation för matematik än så hade jag inte då. nu ska jag upp några bokstäver från a om vi säger så, eller fler siffror än 1 (för er som börjat plugga på senare år) vi gamla lever fortfarande kvar i a, b, c, d etc. sen så stannar det ju inte där utan jag ska också hinna få in kemi, biologi etc. så ja! det är mycket nu. men jag är faktiskt riktigt taggad.

igår efter skolan så mötte jag upp min styvpappa för en lunch i hamnen, sedan drog vi oss ner mot gröningen där han solade lite & jag låg & pluggade. efter ett tag kom mamma, så då stack vi in till fahlmans & tog en fika innan vi checkade in deras väskor på ett hotell här i stan. ja, min mamma är cray, tar in på hotell i sin egen stad för att hon inte orkar vara hemma medan dem har visningar på huset. haha! på kvällen bokade vi bord på creo, en resturang jag velat pröva länge, daaaaaaamn vad god mat & vilket ställe! underbar service & ännu bättre mat. så har ni inte varit där så måste ni ta er dit. jag tycker att maten håller gastro-klass, för er som varit där.

nu har jag lyckats ta min trötta kropp ur sängen, fått ihop någon legolasfrisyr & är på väg till min enda lektion idag. sedan blir det en liten visit nere i stan & en frukost/fika med mamma & sedan raka vägen hem. måste nog vila lite, kom i säng alldeles för sent igår.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229