DesiXKaty + Dose of colors

Har aldrig tidigare testat märket Dose of colors, men när Desi & Katy, (mina favoriter) gjorde ett samarbete med Dose of colors så var det svårt att låta bli. Kollektionen sålde slut flera gånger, men i sista släppet, efter hård bevakning från både paddan, datorn & mobilen så fick jag tag i det jag ville. Det var mycket i kollektionen som var fint & jag tror faktiskt att jag hade kunnat köpa allt & vara nöjd, men denna gången var siktet inställt på deras highlighters: fuego & mirame.

Förpackningarna är exakt så man vill att sina produkter ska vara inbakade i, i ett champagnefärgat sparkle. Skulle produkten visa sig vara kass så är det nästan värt att köpa dessa bara för det fina yttret.

När jag swatchade första gången så blev jag faktiskt lite besviken, jag trodde de skulle vara betydligt mer pigmenterad & var måttligt imponerad. Tills jag började arbeta med den & insåg ganska snabb att syftet med den inte är att den ska vara så extremt pigmenterad som t ex ABH glow kit. För har man tidigare jobbat med ABH's glow kit så vet man vad jag menar. Jobbar man med ABH så behöver man inte använda speciellt mycket för att det ska bli in your face popin'. Vilket jag älskar, men kanske inte i alla situationer. T ex så använder jag i princip aldrig highlighters när jag jobbar eller i vardagen av just den anledningen att de är så välpigmenterade & för mig blir för mycket i min vardags-sminkning, eller rättare sagt, jag använder sällan smink på vardagar. Med dessa behöver man absolut inte vara rädd för att använda till vardags, är man sparsam med produkten så får man ett väldigt naturligt glow. Men jag vill inte heller kalla de enkla eller simpla, jag använde båda två igår inför en utekväll & den glöden som man kan bygga upp med dessa har jag verkligen saknat i min sminkväska. Ni vet när man går förbi spegeln & tänker wow, idag blev verkligen sminkningen något extra. Tack vare dessa två så fick jag den känslan hela kvällen igår.

Desixkaty

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229