Floral

RESOR

Igår kväll så gick jag & Pierre genom hela Puerto Banus tills vi kom till utkanten & början av en strand, där mitt på stranden låg världens sötaste restaurang. Extra plus när personalens två hundar strök runt & nosade än på tårna. Ni vet, det är sånt som höjer betyget för mig. Haha! Gud vad jag saknar mina hundar nu..

Jag hade på mig mitt nya set från Vila, har ni sett deras nya kollektion? Så jäkla poppig! De har verkligen ryckt upp sig.

  • Postad i: RESOR

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

spa-dag

DAILY

jag har sovit 15 timmar sedan igår, 15 timmar!!!!! jag är sååå utvilad & så redo för den här dagen. jag sitter med en ansiktsmask i facet (bästa jag testat ever!) kommer upp ett inlägg om den senare.. ska snart hoppa in i duschen & tvätta av den & sedan ha en riktig spa-dag med mig själv, kardashians på i bakgrunden, såklart!


  • Postad i: DAILY

Gillar

Kommentarer

mitt paradis

RESOR

nice var fantastiskt. även i år. för mig så är nice paradiset på jorden med sitt klara vatten, fantastiska mat, lyx, känslan av att du är i en storstad, med tropiskt klimat & som också har stränder. nice är staden som har allt helt enkelt! vi åkte en vecka efter det stora terrordådet & jag skulle ljuga om jag påstod att det inte kändes lite obehagligt. men, fransmännen är så vansinnigt duktiga på att inte låtas skrämmas & tryckas ner så man kände en enorm kärlek & värme från hela staden, vilket gjorde hela vistelsen betydligt mindre obehaglig. ytterligare en anledning till att både älska fransmännen & staden.

vi gjorde en avstickare till antibes en av dagarna vilket var magiskt. vi låg på en privat liten strand där vi blev servade med mat & dryck ner till stolarna (som överallt i franska rivieran) & bara njöt hela dagen. antibes är ett litet guldkorn med sin charmiga lilla hamn med desto större båtar, sin "gamla stan" & lyxiga sandstränder. det tar ungefär 15-20 min med bil mellan nice & antibes. som ni märker är jag lika kär i den franska rivieran & kommer att återvända varje gång det finns en chans.


  • Postad i: RESOR

Gillar

Kommentarer

Instagram charlieyorksInstagram charlieyorksInstagram charlieyorksInstagram charlieyorksInstagram charlieyorksInstagram charlieyorksInstagram charlieyorks