helgen

DAILY

I lördags så vaknade vi sent, åt frukost i solen & solade lite i trädgården. Sedan klädde vi på oss & gjorde några ärende i stan följt av en lunch på Paolo’s där jag åt en besviken pasta. Sedan fortsatte äventyret till Elgiganten där vi köpte en svindyr dammsugare, alltså är inte det något av det TRÅKIGASTE att lägga pengar på? Men man kan ju tyvärr inte strunta i det.

På kvällen så åkte vi hem till Frida & Falcon, Falcon är en liten whippetvalp på 9 veckor som precis flyttat in hos Frida. Att vi inte dog! VÄRLDENS SÖTASTE lilla krabat, villa pussa ihjäl honom. Vi myste där hela kvällen, beställde hem mat & snackade skit.

Idag har Pierre varit i Tyskland & jag har solat, glott serier & sovit. När Pierre kom hem hade jag inte ätit frukost än så jag flirtade med honom & han åkte iväg & köpte lite gott till oss. Jag trodde jag ville ha daimtårta & kanelbullar, men när jag väl åt det så mådde jag bara illa & ville istället ha jordgubbar & ananas.. Årets jobbigaste tjej. Nu ska jag landa i soffan & snart gå & lägga mig, jobb imorgon men ledig på tisdag. Underbart!

  • Postad i: DAILY

Gillar

Kommentarer

filippaml
filippaml,
Pizzan ser supergod ut!!nouw.com/filippaml
charliemollestam
charliemollestam,
Ja deras pizza är bra! ☺️
nouw.com/charliemollestam
Bellagabriella
Bellagabriella,
Men gud så söt hund!😍nouw.com/bellagabriella
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229