i live the life i deserve

DAILY

igår var en riktigt mysig dag, det började med att jag mötte upp madicken & vi startade med en liten shoppingrunda där jag bara blev ännu mera fast beslutsam att jag ska köpa en stella mccartney-väska. ge mig den nu!!! sedan var ett besök på bellakliniken bokat & efter det besöket tog vi en lång lunch på jou san. efteråt följde jag madicken till tåget & tog mig sedan hemåt. bella kom med holy greens & vi körde all in på soffmys.

nu är vi på väg till göteborg, en heldag på liseberg väntar följt av ett bokat bord & en fet utekväll med mina bästa vänner. denna dagen kommer bli galet rolig!


  • Postad i: DAILY

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

mitt paradis

RESOR

nice var fantastiskt. även i år. för mig så är nice paradiset på jorden med sitt klara vatten, fantastiska mat, lyx, känslan av att du är i en storstad, med tropiskt klimat & som också har stränder. nice är staden som har allt helt enkelt! vi åkte en vecka efter det stora terrordådet & jag skulle ljuga om jag påstod att det inte kändes lite obehagligt. men, fransmännen är så vansinnigt duktiga på att inte låtas skrämmas & tryckas ner så man kände en enorm kärlek & värme från hela staden, vilket gjorde hela vistelsen betydligt mindre obehaglig. ytterligare en anledning till att både älska fransmännen & staden.

vi gjorde en avstickare till antibes en av dagarna vilket var magiskt. vi låg på en privat liten strand där vi blev servade med mat & dryck ner till stolarna (som överallt i franska rivieran) & bara njöt hela dagen. antibes är ett litet guldkorn med sin charmiga lilla hamn med desto större båtar, sin "gamla stan" & lyxiga sandstränder. det tar ungefär 15-20 min med bil mellan nice & antibes. som ni märker är jag lika kär i den franska rivieran & kommer att återvända varje gång det finns en chans.


  • Postad i: RESOR

Gillar

Kommentarer