Supersmoothie

DAILY, MAT, MAT, MAT

Godmorgon! Idag har jag lite att fixa med här hemma, tänkte ta en lugn morgon & ta hand om mig själv lite, göra en inpackning & lägga en ansiktsmask. Har även gjort en supersmothie med massa nyttigheter som jag sitter & smuttar på. Men jag har som sagt en del att pilla med idag, jag måste plugga lite, städa här hemma, tvätta lite. Ja allt sånt där som är så kul (eller inte). I eftermiddag blir det lite roligare, då ska jag på bio med mina ladys, ska bli så mysigt.

recept

70 g gröna blad (t ex ruccola eller mache)
2 nävar babyspenat
0,5 gurka
0,5 citron utan skal
2cm skalad ingefära
2 selleristjälkar
1 avokado
2 dl vatten
1 msk kokosolja

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

spa-dag

DAILY

jag har sovit 15 timmar sedan igår, 15 timmar!!!!! jag är sååå utvilad & så redo för den här dagen. jag sitter med en ansiktsmask i facet (bästa jag testat ever!) kommer upp ett inlägg om den senare.. ska snart hoppa in i duschen & tvätta av den & sedan ha en riktig spa-dag med mig själv, kardashians på i bakgrunden, såklart!


  • Postad i: DAILY

Gillar

Kommentarer

i live the life i deserve

DAILY

igår var en riktigt mysig dag, det började med att jag mötte upp madicken & vi startade med en liten shoppingrunda där jag bara blev ännu mera fast beslutsam att jag ska köpa en stella mccartney-väska. ge mig den nu!!! sedan var ett besök på bellakliniken bokat & efter det besöket tog vi en lång lunch på jou san. efteråt följde jag madicken till tåget & tog mig sedan hemåt. bella kom med holy greens & vi körde all in på soffmys.

nu är vi på väg till göteborg, en heldag på liseberg väntar följt av ett bokat bord & en fet utekväll med mina bästa vänner. denna dagen kommer bli galet rolig!


  • Postad i: DAILY

Gillar

Kommentarer

Instagram charlieyorksInstagram charlieyorksInstagram charlieyorksInstagram charlieyorksInstagram charlieyorksInstagram charlieyorksInstagram charlieyorks