Veggie life

MAT, MAT, MAT

För tre veckor sedan så började jag mitt nya veggo-liv. Jag har alltså varit köttfri-ish i tre veckor snart & planerar att fortsätta att vara det. Min anledning är att köttindustrin är loco & inget som jag vill bidra till överhuvudtaget. Jag dömmer inte folk som äter kött & jag är ingen människa som propagerar & trycker upp sådana saker i andras ansikten, men utifrån mitt eget samvete så kan jag inte längre äta kött. För mig är det fel.

Jag har trots allt ätit kött i 26 år så att ställa sig in på ett helt köttfritt liv är ändå en omställning, jag har ätit kyckling 3 gånger under dessa tre veckor då jag helt enkelt varit sugen på det, men tanken är ju givetvis att jag inte ska äta kyckling heller. Fisk & skaldjur kommer jag att äta, det är i alla fall tanken nu, hur jag tänker senare får vi se.

Det roliga med att äta vegetarisk är alla nya roliga recept man kan börja leka med, det är som att en helt ny värld öppnar sig. Man fastnar så lätt i gamla matlagningsrutiner & kommer på sig själv att laga samma mat om & om igen. Nu får man istället en anledning & liten push att utmana sig själv lite & testa nya grejer. Älskart! Alla mumsiga bilder är lånade från Pinterest.

Gillar

Kommentarer

nalibuu
nalibuu,
Har ätit vegetariskt i snart 4 månader och jag ÄLSKAR det. Helt ärligt så tycker jag att vegmat är godare (& man lagar betydligt bättre mat) så känns gött för kroppen. nouw.com/nalibuu
charliemollestam
charliemollestam,
Visst är det gott? Jag älskar det! 😻 Känns toppen! nouw.com/charliemollestam
C
C,
Har själv varit veg av samma anledning i 1 och ett halvt år. Trodde det skulle vara svårare men wow så snabbt man kom in i det och nu är bara synen av kött så äcklande för mig. Dessutom mår man så himla mycket bättre i kroppen när inget ruttnar i en. Finns SÅÅÅ mycket fantastiska recept därute så man blir förvånad att folk ens vill äta alla dessa stackars djur.
charliemollestam
charliemollestam,
Håller med till 100%. 😘 nouw.com/charliemollestam
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229