Wishlist this fall

DAILY

Jag har ständiga önskelistor i rullning, haha! När jag fått det jag önskat mig så knåpar jag ihop en ny önskelista. Shitt vad bortskämd jag låter, men ni börjar väl bli vana vid det här laget? Mycket vill ha mera, aldrig nöjd. Men handen på hjärtat, det är väl alltid kul att ha små önskningar, stora som små? Just nu så står dessa följande saker högst upp på listan: En stor maffig canvas i grått & guld, i ljusa toner att hänga över sängen.

Jag letar efter gellack för hemmabruk, ett riktigt bra, som sitter länge & ger ett fint resultat. Har läst lite om Essie's men vet inte om det är bra? Jag vill ju ha det bästa! Har ni några tips? Alla tips är uppskattade!

Väggljusstake i guld. Jag hittade ett par fina inne på COS senast jag var där & ett annat par på MIO, men jag vet inte riktigt. Jag har inte fått den där wow-känslan än. & wow-känslan är viktig, det vet ni väl? Det är min nya shopping-regel, det ska kännas wow annars är det inte värt att köpas.

Klassisk guldklocka från Waldor watches. Jag har varit förälskad i dessa ett tag nu så klicket är inte långt borta känner jag. Jag fyller år i juni, men vem orkar vänta så länge?

En Iphone 7 plus, har ni testat den kameran som är i 7:an? Helt sinnessjuk!

En stor, gosig, ljusgrå matta att ha under sängen. Jag har alltid älskat idén att ha en matta under sängen som sticker ut en bit. Låta fötterna möta en fluffig varm yta det första de gör på morgonen, istället för ett kallt golv.

En ny kamera står på listan. Alternativt ett nytt objektiv. Finns det ens andra objektiv till min kamera? Men samtidigt, ett nytt objektivt ligger i samma prisklass som en ny kamera, så då kanske det är roligare med en ny kamera? Jag har kikat lite på en Olympus.. Någon som har erfarenhet av Olympus? Är de bra?

Att Ikea släpper en sammetsklädsel till min soffa. Jag älskar min soffa, så jag vill inte byta ut den, men jag vill väldigt gärna ha en klädsel i sammet. Det hade varit så himla fint, speciellt till min modell. Jag känner mig så mainstream men sammets-soffor är ju för jäkla snyggt. Ellerhur?

Ett helt nytt set med tallrikar, runda. Ett par platta, ett par djupa & ett par i storleken mindre, till förrätter etc. Vi har just nu fyrkantiga, som jag avskyr & tycker är skitfula. 

Ett par träningstights från Aimn. Helst de grå, utan mönster. Jag älskar snygga träningskläder & ser ingen anledning till varför man inte skulle kunna få vara snygg samtidigt som man tränar.

​Alla bilder är lånade från Pinterest

  • Postad i: DAILY

Gillar

Kommentarer

johannaseijsing
johannaseijsing,
Kisse skrev ett inlägg om den kameran nyligen så kika igenom hennes blogg.nouw.com/johannaseijsing
charliemollestam
charliemollestam,
Tack för tipset! 😀nouw.com/charliemollestam
yasmina
yasmina,
Det finns en hemsida, bemz, som säljer klädsel till ikeasoffor de har massa olika tyger! Kika där så kanske du hittar! 😊nouw.com/yasmina
charliemollestam
charliemollestam,
Åh! De hade ju hur många som helst! Tusen tack för tipset 😽nouw.com/charliemollestam
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229